Friday, January 17, 2020

Nutrisi

*Apa itu Nutrisi.....*




Nutrisi adalah makanan kepada Sel Sel didalam tubuh supaya sel dalam tubuh sihat dan tidak mati awal pada jangka hayatnya...

adakah hari ini gaya hidup dan cara pemakanan yang diambil setiap hari memenuhi permintaan 220 jenis sel dalam tubuh supaya ia sihat bekerja untuk menjaga, memperbaharui, dan merawat organ, tisu dan saraf...

Sebab itu ramai orang beli ber macam2 jenis vitamin atau makanan tambahan untuk bagi sel badan sihat...tapi dengan *AG CERA NUTRITIONS* terdapat bukan 10, 20 tapi *lebih banyak nutrisi*, lebih jimat, lebih mudah dan lebih banyak nutrisi penting hanya dengan *satu harga yang sudah melengkapi..*

Penghasilan sel yang baru sudah dilengkapi dengan nutrisi yang lengkap tanpa perlu  beli nutrisi lain untuk beri makanan kepada sel sel baru dihasilkan...sebab tu bila makan *AG CERA NUTRITION  badan jauh lebih bertenaga tanpa disedari.sebab tu orang berebut beli *AG CERA NUTRITIONS* dengan Rocket Team

*kalau nak beli satu persatu nutrisi berapa harga ?..*

WhatApps 601111983461 

Tekanan Darah Tinggi

: #LEBIH BAIK MENCEGAH DARI MERAWAT#


*Pernahkah Doktor Anda Ceritakan Ini Kepada Anda?*‍♀‍♀‍♀

Peringkat - peringkat Perkembangan Tekanan Darah Tinggi terjadi...

*Peringkat Pertama: Darah Yang Pekat dan Gelap*

Bacaan darah : *121-139 / 81-89*



Kehilangan air di dalam darah menyebabkan kepekatan darah meningkat. Jantung terpaksa pam lebih kuat menyebabkan tekanan darah tinggi.

*Peringkat ke 2 : kerap letih & mengantuk*

Bacaan darah : *140-159 / 90-99*




Darah mengalir perlahan sehinggakan oksigen dan nutrien tidak dialirkan dengan efektif ke seluruh badan. 

*Peringkat ke 3 : Kerap sakit kepala @ Migrain*

Bacaan darah : *160-169 / 100-109*




Saluran darah dalam otak menjadi semakin sempit dan tekanan dalaman otak sudah menjadi semakin meningkat.

*Peringkat 4 : Penglihatan menjadi semakin kabur*

Bacaan darah : *170-179 / 100-109*

Sel-sel mata akan semakin merosot dan akhirnya menjadi katarak atau mungkin buta.

*Peringkat 5 : Masalah buah pinggang, pengerasan saluran darah, fungsi hati merosot & lain2 penyakit sekunder*

Bacaan darah : *180-199 / 110 keatas*



Buah pinggang perlu berkerja keras untuk menyingkirkan sisa-sisa kimia yang berasal daripada ubat-ubat yang anda makan itu.

*Peringkat terakhir : Strok & Jantung*

 Bacaan darah : *200 keatas / 110 keatas*



Kedua2 penyakit boleh serang pada bila-bila masa tanpa sebarang tanda-tanda awal. 

*ANDA BERADA DI PERINGKAT YANG MANA??..*‍♀‍♀‍♀




Nak Try AG CERA NUTRITION
Jom pm Admin


Friday, January 3, 2020

KENCING MANIS

PESAKIT KENCING MANIS JANGAN BERSEDIH, #AGCERA insyaAllah ikhtiar terakhir anda!!
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
TESTIMONI KENCING MANIS
➖➖➖➖➖➖➖➖➖










Saya dah serik makan macam-macam produk #KENCINGMANIS.
.
2,3 bulan saya konsisten makan, tapi apa yang saya harapkan kecewakan saya.
.
Ikutkan sebenarnya dah beribu duit saya habis sebab beli produk kencing manis.
.
Nasib baik lah kawan saya recommend guna #gandumajaib ni.
.
Katanya produk ni ramuan anti oksida terbaik  di dunia (hydroxytyrasol & daun gurmar) dan CLINICAL PROVEN.
.
Tambahnya lagi, produk ni memang dah ada kelulusan dari KKM & HALAL JAKIM.
.
Alhamdulillah, pengalaman saya guna #gandumajaib selama 3 bulan?
.
1 - Mudah untuk dimakan, tak perlu bancuh. Koyak & kemam bawah lidah
.
2 - Kesan yang sangat cepat, terbukti secara klinikal kesan pantas dalam 14hari
.
3 - Badan lebih bertenaga, dah tak lesu seerti selalu
.
4 - Bacaan gula dalam darah menurun ke paras normal, alhamdulillah
.
5 - Rasanya manis buah-buahan, bau pic. Best sangat!
.
.
Penjual produk Gandum Ajaib cakap, siapa beli harini boleh dapat Special Diskaun + Free Postage
.
Tekan je link DIBAWAH untuk dapatkan special diskaun & buat pembelian sekarang!


#Diabetes
#PenawarDiabetes
#TerbuktiBerkesan
#IMLegacy
#TeamIedaMizan
#AGNutrition

Kencing Tak Lawas

Masalah buang air kecil juga dirujuk sebagai kesulitan untuk menyingkirkan air kencing yang disebabkan oleh Masalah mekanikal yang memerluka...