Friday, August 30, 2019

KENAPA TAK BOLEH AMBIL KAFEIN SEMASA PENGAMBILAN SUPPLEMENT DAN UBAT?

KENAPA TAK BOLEH AMBIL KAFEIN SEMASA PENGAMBILAN SUPPLEMENT DAN UBAT?


 .
Tahukah anda pengambilan kafein boleh merosakkan supplment yang kita ambil atau yang sudah sedia ada dalam badan?
.
Maka pengambilan minum yang berkafein tinggi seperti kopi & nescafe secara berterusan, boleh membazirkan supplement yang kita amalkan selama ini. Bazir kan jika kita makan supplement yg mahal-mahal tetapi dimusnahkan oleh kafein dengan sekelip mata je. Sebenarnya, penyerapan ubat juga boleh terganggu dengan pengambilan kafein.
.
Kita mungkin tidak akan mendapat kesan seperti yang diharapkan sama sekali disebabkan penyerapan supplement atau ubat terjejas apabila pengambilan kafein adalah terlalu kerap dan secara berterusan.
.
*Kafein* akan menyebabkan gangguan penyerapan vitamin dan mineral. Jika seseorang mengambil kafein pada jumlah yang terlalu tinggi, ia akan membawa kepada masalah kekurangan nutrien. Tambahan pula, kafein boleh meningkatkan pembuangan mineral dari tubuh badan. Kalsium juga turut terjejas tau.
.
Namun, bukan bermakna tidak boleh minum kopi. Boleh. Cuma hadkan kepada 1 cawan sehari atau *jangan minum kopi sekurang-kurangnya 1-2 jam sebelum atau selepas makan vitamin atau supplement mahupun ubat-ubatan.

Supplements



Tanya pada diri sendiri, apakah keperluan utama badan anda? Apakah masalah kesihatan ( bukan penyakit ) atau kecantikan yang sedang dihadapi yang memerlukan bantuan suplemen?
Contoh ;
  •  Golongan berisiko kekurangan gizi seperti ibu hamil memerlukan bantuan supplement. Mereka berisiko kekurangan asid folik kerana pada saat ini, keperluan asid folik meningkat untuk membantu pembentukan janin dengan sempurna.
  • Perokok tegar dan alkoholik juga berisiko mengalami gangguan penyerapan gizi sehingga memerlukan bantuan suplemen yang mempunyai kesan anti-oksida.
  • Vegetarian pula kekurangan sumber protein dari haiwan seperti daging. Oleh itu, golongan ini dianjurkan untuk mengambil suplemen vitamin B12.
  • Golongan yang aktif seperti usahawan, ahli sukan, ahli korporat serta ibu-ibu yang berkerjaya yang memerlukan tenaga tambahan dengan bantuan supplement multivitamin untuk kekal cergas dan bertenaga
  • Golongan yang ingin mengatasi masalah yang lebih spesifik seperti kulit sensitive, jerawat, kulit kusam , sembelit dan sebagainya yang mana ia tidak mampu di atasi melalui diet harian.
  • Atau pun, golongan yang memang ingin mengambil supplement sebagai plan pencegahan jangka panjang iaitu untuk anti-penuaan dan juga sebagai satu langkah untuk mengurangkan risiko penyakit kronik seperti sakit jantung atau kanser.
2. Setelah anda mengenal pasti apakah keperluan tubuh badan anda, maka bolehlah berbincang dengan doctor atau ahli farmasi mengenai suplemen yang sesuai dan cara pengambilan. Ini kerana, jika anda sedang menjalani rawatan doctor, perlu berhati-hati kerana bukan semua supplemen sesuai diambil bersama-sama ubat walaupun ia dari jenis herba (natural ). Wujudnya interaksi ubat-herba , ubat-makanan atau ubat-suplemen yang berkemungkinan menyebabkan kesan ubat dikurangkan atau sebaliknya.
Contoh ;
  • Warfarin (ubat cair darah) tidak boleh diambil bersama makanan yang kaya dengan vitamin K seperti brokoli, bayam atau kubis untuk mengelakkan risiko pendarahan. Selain itu, warfarin juga bertindakbalas dengan buah kranberi dan anggur.
  • Phenobarbitone (ubat sawan) tidak digalakkan diambil bersama-sama makanan yang kaya dengan vitamin C kerana ia mengurangkan keberkesanan ubat.
  • Nifedipine, Felodipine (ubat darah tinggi) tidak digalakkan untuk diambil bersama jus limau gedang (grapefruit juice) kerana ia meningkatkan penyerapan ubat.
  • Antibiotik seperti Tetracycline tidak boleh diambil bersama-sama susu atau produk tenusu kerana ia mnegurangkan penyerapan ubat.
  • Suplemen zat besi (iron) harus dielakkan diambil bersama-sama suplemen kalsium kerana ia boleh menghalang penyerapan kalsium.
*Dapatkan nasihat doctor/ahli farmasi mengenai cara pengambilan yang sesuai dengan penyakit anda.
3. Elakkan mengambil beberapa jenis supplement yang lebih kurang sama fungsinya pada satu-satu masa. Ini untuk mengelakkan kekeliruan mengenai yang mana satukah yang sesuai dan yang mana satu tidak.
4. Ambil banyak –banyak vitamin atau suplemen pada satu-satu masa juga tidak digalakkan untuk mengelakkan beban yang berlebihan pada organ buah pinggang dan hati. Jadi, sediakan jadual pengambilan. Bahagikan secara teratur – untuk pagi, petang dan malam.
5. Bagi yang sedang makan ubat dan perlu bantuan suplemen untuk membantu meningkatkan kualiti kesihatan, disarankan untuk menjarakkan pengambilan ubat-suplemen sekurangnya-kurangnya 2 jam.
6. Pastikan minum air kosong dengan cukup sekurang-kurangnya 8 gelas sehari untuk melancarkan proses metabolism dan penyerapan nutrisi.
7. Kurangkan pengambilan kafein seperti kopi dan teh. Kafein bersifat diuretic dan ia menyebabkan kekerapan buang air kecil. Ini sedikit sebanyak akan menjejaskan penyerapan suplemen dan anda mungkin tidak mendapat kesan seperti yang diharapkan.
8. Fahami bahawa suplemen itu bukan ubat.Ia juga bukan pengganti rawatan. Namun, tidak dinafikan juga bantuan suplemen turut membantu menjayakan rawatan. Jadi jangan serta-merta meninggalkan ubat-ubatan sedia ada tanpa berbincang dengan doctor/ahli farmasi terlebih dahulu.
9. Disebabkan suplemen ini bukan ubat, maka kesannya agak lambat. Memandangkan sel-sel tubuh kita hidup antara 90-120 hari, disarankan untuk konsisten mengamalkan pengambilan suplemen sekurang-kurangnya 3 bulan untuk mendapat kesan optimum.
10. Akhir sekali, pastikan suplemen yang anda ingin cuba itu telah mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM). Kelulusan dari KKM bermakna produk tersebut telah diuji dari segi keselamatan, kualiti dan keberkesanannya insyaAllah.

Testimoni agcera

[LAGI TESTIMONI #KANSER]
















Alhamdulillah.. Dengan izin Allah swt, terbukti #AGCERA berjaya membantu pelbagai penyakit termasuk kanser.

Jom sama2 kita share tentang kebaikan PRODUK TERHEBAT DAN TERBARU di pasaran yang sedang MENGGEGAR dunia ini😱😍

AGCERA SUPLEMEN AJAIB 1001 KHASIAT..
Satu-satunya suplemen ANTI OKSIDAN YANG PALING TERBAIK DI DUNIA. AGCERA mengandungi #HYDROXYTYRASOL yang merupakan molekul antioksida yang paling kecil dari segi saiz dan berat dan satu-satunya molekul yang mampu melepasi halangan peredaran darah ke seluruh anggota badan.

Sebab tu agcera mampu menjadi penawar pelbagai penyakit seperti
✔️ #KANSER
✔️ #STROKE
✔️ #KENCING MANIS
✔️ #DARAH TINGGI
✔️ #BUAH PINGGANG ATAU #JANTUNG BOCOR
✔️ #ALZHEIMER 
✔️ #TALASEMIA
✔️ #ECZEMA dan #MASALAH_KULIT
✔️ SAKIT TULANG BELAKANG ( #SLIPPED_DISK)
✔️ #PATAH_TULANG
✔️ #SAKIT_SARAF
✔️ #SAKIT_LUTUT_KRONIK dan lain2

Anda mengalami masalah di atas?

Whatsapp
www.wasap.my/601111983461/NAKagcera
www.wasap.my/601111983461/NAKagcera
www.wasap.my/601111983461/NAKagcera

STOKIS DAN AGEN DIPERLUKAN SEGERA
#stokisdiperlukan
#agendiperlukan
#AGCERA
#AGNUTRITION
#yayasankanser
#makna
#fightforlife
#fightcancer
#penawarkanser

Sunday, August 25, 2019

TESTIMONI AGCERA - PESAKIT KANSER

[TESTIMONI #KANSER] Alhamdulillah.. Dengan izin Allah swt, terbukti #AGCERA berjaya membantu pelbagai penyakit termasuk kanser.

AGCERA SUPLEMEN AJAIB 1001 KHASIAT.. Satu-satunya suplemen ANTI OKSIDAN YANG PALING TERBAIK DI DUNIA. AGCERA mengandungi #HYDROXYTYRASOL yang merupakan molekul antioksida yang paling kecil dari segi saiz dan berat dan satu-satunya molekul yang mampu melepasi halangan peredaran darah ke seluruh anggota badan. Sebab tu agcera mampu menjadi penawar pelbagai penyakit seperti

✔️ #KANSER 
✔️ #STROKE 
✔️ #KENCING MANIS 
✔️ #DARAH TINGGI 
✔️ #BUAH PINGGANG ATAU JANTUNG BOCOR 
✔️ #ALZHEIMER 
✔️ #TALASEMIA 
✔️ #ECZEMA dan #MASALAH_KULIT 
✔️ SAKIT TULANG BELAKANG ( #SLIPPED_DISK) 
✔️ #PATAH_TULANG 
✔️ #SAKIT_SARAF 
✔️ #SAKIT_LUTUT_KRONIK dan lain2 Anda mengalami masalah di atas? 






Whatsapp 
www.wasap.my/601111983461/NAKagcera 
www.wasap.my/601111983461/NAKagcera
STOKIS DAN AGEN DIPERLUKAN SEGERA

 #stokisdiperlukan #agendiperlukan #AGCERA #AGNUTRITION


1. CERAMOSIDES - (Ceramides) from France 🇫🇷. CERAMOSIDES technology is the best source of ceramides in the world. It will help increase the amount of ceramides in the skin. Proven effective within 14 days! 
✅ Anti Aging 
✅ Skin protection 
✅ Increases skin moisture 
✅ Reduces skin wrinkles 
✅ Improve elasticity of Skin
 ✅ 100% plant (wheat) 
✅ Free from GLUTEN

 2. HYTOLIVE - Technology from Spain 🇪🇸 HYTOLIVE technology is the world's best hydroxytyrosol supplier, the hydroxytyrosol content that can greatly help improve health. 
✅ Source of olive fruit 
✅ 100% natural Hydroxytyrasol 
✅ Best antioxidant in the world 
✅ Anti-Inflammation 
✅ Anti-Cancer 
✅ Anti-Platelet 
✅ Anti-Bacteria 
✅ Cardio-protective (reduces LDL cholesterol) 

3. SAKURA EXTRACT - Cherry Blossom The study from the Japanese Cosmetics Industry Association (JCIA) proves that Sakura's flower extract is very effective to help restore beauty, skin perfection and reduce signs of aging. 
✅ Protects the skin from free radicals 
✅ Anti Aging 
✅ Maintaining Softness & Skin Moisture 
✅ Brightens the skin 
✅ Prevent inflammation on the skin 

4. CURCUMIN Original source of Turmeric. Proven effective over various health problems which can prevent & kill cancer cells. 
✅ Anti Inflammation 
✅ Anti Cancer 
✅ Anti Aging 
✅prevent brain disease 
✅ Fight bacterial infections 
✅ Helps Overcome Arthritis and Joint Pain

 5. Gymnema Sylvestre (Gurmar) Plants come from india, have been used from ancient times to cure diabetes. 
✅ Destroyer of Sugar 
✅ Reduces the sugar content in the blood 
✅ Increase insulin production 
✅ Reduces the desire/ craving for sugar 
✅ Reduce the risk of heart disease 
✅ Anti-Inflammation 6. Pomegranate (Pomegranate) Pomegranate is a world-renowned fruit for its goodness for health and beauty. Anti-oxidants in pomegranate are found to be three times more than red wine and green tea 
✅ Anti-inflammatory 
✅ Avoiding Prostate Cancer 
✅ Avoid Breast Cancer 
✅ Lowering Blood Pressure 
✅ Helps Overcome Arthritis and Joint Pain 
✅ Increase the number of testosterone 
✅ Prevent Jaunt disease 
✅ The content of Vitamin C 
✅ Strengthen Memory 

7. MIX BERRIES (Blackbery, Blueberry, Raspberry & Elderberry) Berries are among the healthiest foods. 
✅ Anti-oxidants 
✅ Anti-Diabetic 
✅ High fiber content 
✅ High nutrient content
 ✅ Reduces bad cholesterol 
✅ Anti-Inflammation 
✅ Anti-Cancer
✅ Maintain skin health 

8. PEACH FRUIT - rich in many vitamins, minerals, and fiber 
✅ Helps healthy digestion
 ✅ Improve heart health
 ✅ Maintain skin health 
✅ Anti-Cancer 
✅ Reduces excess sugar Interested? 


Please kindly contact www.wasap.my/601111983451/agcerapromotion

Testimoni ag cera

Testimoni tanpa henti produk terbaik #AGCera

Berminat wasap 601111983461 

Testimoni denggi

Testimoni kulit


Testimoni kencing manis, darah tinggi & buah pinggang


AG Cera Nigeria

AG Nutrition AG Cera kini di Nigeria

Untuk jadi sebahagian dari kami wasap 601111983461


Agent AG Cera Nutrition  Nigeria


AG Cera Nutrition Nigeria

Testimoni AG Cera Nutrition Nigeria


INTERNATIONAL AGENT



AGENT MALAYSIA, SINGAPORE BRUNEI

Thursday, August 22, 2019

AGEN STOKIS AG CERA NUTRITION

Di bawah adalah antara Agent Stokist Ag Cera kami.
Anda hanya click pada namanya untuk terus menhubungi mereka atau call sahaja nombor tertera

MALAYSIA
JOHOR
IM Beauty(Pasir Gudang) +601111983461
Norsita ( Nusajaya) +60179031420
Azemah(Pontian) +60177793472
Sheila Yasin (Skudai)+60127422959‬
Nisa (Larkin) +601160776004
SELANGOR
Aretul (Shah Alam) +601111139572
Fitri(Sungai Buloh) +601128831253
Mustafa(Rawang) +60126344362
Elina(Klang) +60122666144
Mohd Nor(Tanjung Karang) +60179833650
AG(Semenyih) +60193446767

PUTRAJAYA
Norzie +60182242292

KUALA LUMPUR
Puan Mia(Bukit Antarabangsa) +60192243434
Natalie (Ukay Perdana) +60196888757
Puan Tina(Cheras) +60162032208
Muhamad Fitri(Kuala Lumpur/Selangor) +601120819004

NEGERI SEMBILAN
Zaiton(Seremban) +60196222685
Eli Sofia(Mantin) +60123080063

MELAKA
Puan Sheda +60126731910
Puan Lin Linda (Batu Berendam) +60176814822


KELANTAN
Izzat(Tumpat) +60194498594
Kak Ain (Bachok) +60179031420
Yusri +60137369479

TERENGGANU
Puan Shila (Kerteh, Kemaman) +60139341925 

PAHANG
Puan Armaniza (Temerloh Pahang) +60129978311
Puan Agie(Jengka,Pahang) +60199298191

KEDAH
Puan Diela(Kepala Batas) +60175700177
Yusri +60137369479


PERAK
Roslan +60189001445

SABAH
Arab (Kota Kinabalu) +60168474740
Rinus (Sandakan) +601123019869
Farizah(Kota Kinabalu)+60178976757

SINGAPORE
Raha +6593887265
IM Beauty +601111983461
Kak Su +601128699464
Ajoy +6588089602

INDONESIA
Ahim +6282284638921

NAK JADI SEBAHAGIAN DARI KAMI TEKAN NOMBOR WASAP 601111983461

Sunday, August 18, 2019

Agen Stokis AG Cera

*JANGAN TERBELIAK MATA! INCOME SEHARI JE NI!!*😳😱💵💵

Assalamualaikum wbt...

KAMI *MEMERLUKAN STOKIS DAN AGEN AGCERA DI SELURUH 🚩MALAYSIA 🚩BRUNEI 🚩SINGAPURA 🚩INDONESIA*

*"JOM JANA 4-5 ANGKA SEMINGGU* DENGAN #AGCERA SEPERTI STOKIS DAN AGEN2 KAMI!! 

JGN LEPASKAN PELUANG NI!!

Kami Nak buka PENGAMBILAN 30 Org STOKIS dan AGENT SAHAJA!

✔ *MODAL HANYA SEKALI TAPI UNTUNG BESAR BERKALI-KALI 💰💰*

✔PRODUK LAKU KERAS DAN *TGH VIRAL DI FB DAN IG😀😍 dan MELETOP-LETOP DIPASARAN*

✔PRODUK *ADE GMP, KKM DAN HALAL JAKIM*

✔BERDERET TESTIMONI KEJAYAAN PELANGGAN

✔ANDA AKAN DIBIMBING DARI ZERO KEPADA HERO!! So jgn risau jika anda tidak punyai ilmu dlm biz,kami akn bimbing anda!

✔ *BUKTI KEJAYAAN STOKIS DAN AGEN KAMI, HANYA SEMINGGU SAJE INCOME BERSIH LEBIH 12K!*😱😍💰

✔TERDAPAT PELBAGAI REWARD DAN BONUS BEST2 TERMASUK BONUS KERETA!! 

Stokis dan agent akan dibimbing oleh GrouP Leader AGCERA

Anda akan dibimbing dari ZERO KE HERO!!

WhatApps 601111983461










Saturday, August 17, 2019

Friday, August 16, 2019

Healing crisis

APA ITU HEALING CRISIS
-------------------




Apabila kita mnguna pakai produk baru yg natural atau semulajadi seperti makanan, minuman ataupun skincare, trdapat 4 proses yang akan berlaku

1.Release-singkir- pembuangan toksin
atau bahan kimia
-tempohnya brgantung PD individu

2. Relax-rehat- organ atau kulit akan
berehat (back to normal),setelah bekerja
keras sewaktu pengyinkiran

3. Revive-pulih- baik pulih sel sel yang
telah rosak akan berlaku (dalaman dan
luaran)

4.Renew-ganti- sel sel yang telah dibaiki
akan diganti dgn sel-sel atau kulit baru

Jika pakai produk tidak ada perubahan dalam waktu terdekat atau makin teruk, itu normal kerana produk *AG CERA* menggunakan bahan herba yang natural.jadi kesannya tidak terlalu cepat tapi konsisten

paling kurang mesti ambil masa 4 bulan (tpi dgn *AG CERA* dalam sekotak(14 sachet) da boleh biasakan dalaman kita)
untuk lengkapkan semua proses diatas..

Jika berhenti dibulan ke2 bermaksud baru
habis proses relax. Tak sempat pulih dan
renew lagi

So,dia akan dapat kulit yang normal sahaja. Hanya toksik sahaja sudah tiada di kulit kita tapi tak sempat pulih dan ganti baru. Jadi bukan salah produk tapi proses tak complete sebenarnya.

Kesimpulannyaa.... konsisten, yakin dan sabar. InsyaAllah Masalah anda mampu di rawat..

Ruam atau jerawat di muka adalah perkara biasa terutama bila pernah guna produk lain. Dia di panggil healing krisis. Healing crisis bukan hanya berlaku bila kita guna skincare tapi juga bila kita guna produk dalaman contohnya collagen jenis minuman
Tempoh healing crisis ni paling kritikal sebab ramai yang tak sabar.

Proses penyingkiran toksin ni berbeza setiap individu.
AG CERA

APA ITU HEALING PROCESS ??

Healing Process terjadi bila pengambilan supplement yg boleh bertindak merawat kerosakan pada sel dan sistem badan kita dengan mengeluarkan toksin2 di dalam badan. Simptom2 seperti:-

  1. kerap buang air besar
  2. kerap kencing
  3. mengantuk
  4. selera makan bertambah
  5. cepat letih
  6. emosi x stabil
  7. badan letih
  8. kuar jerawat


Dun wori syg2 semua sebab itulah nama dia healing process, jd utk mengurangkan simpton tersebut kenalah banyak minum air kosong at least 2-3 litre dlm 1 hari ye..

Selepas toksin2 dah di keluarkan, maka tubuh kita akan:

  1. kencing manis semakin hilang
  2. darah tinggi hilang
  3. hilang stress
  4. hilang lenguh2 badan
  5. lebih bertenaga
  6. kulit semakin licin
  7. hilang kilo
  8. hilang kulit kusam
  9. hilang buncit
  10. prestasi kerja meningkat


Utk nak jadi SIHAT , cantik and FIT jom lah consume AG CERA
sesuai utk KANAK KANAK / dewasa yang obesi, ibu menyusu, ibu mengandung (ikut saranan doctor) ,pesakit jantung, dialisis, kencing manis, pesakit kulit, sakit saraf , stroke, wanita dan juga lelaki yang sentiasa busy walaupun dah yakin sihat

Wasap 601111983461

Thursday, August 15, 2019

Ceramosides

Ceramosides

Ceramosides adalah sejenis lipid yang wujud secara semulajadi di lapisan kulit kita. Ia berfungsi untuk mengekalkan keanjalan kulit, mengurangkan garis kedutan, mengekalkan kelembapan kulit dan sebagai anti penuaan.




Semakin meningkat usia kita, kandungan ceramosides pada kulit semakin berkurangan. Ini menyebabkan kulit kelihatan kering, berkedut dan kendur. Tanda penuaan pula mulai muncul. Ceramosides yang terdapat dalam #AGCera mengatasi masalah ini.

Di negara luar, ceramosides digunakan secara meluas dan telah banyak kajian yang dibuat mengenai Ceramosides.


Ceramosides yang diekstrak dari sumber tumbuhan disahkan selamat oleh Food and Drug Administration (FDA).


Kajian (human clinical studies) yang dilakukan menunjukkan kesan signifikan ceramosides terhadap kulit hanya dalam masa 15 hari. Ini membuktikan bahawa ceramosides membantu melembapkan kulit, menganjalkan kulit, menghilangkan garis kedutan dan sebagai agen anti penuaan yang eksklusif.






Bibir yang kering dan merekah juga boleh dirawat dengan ceramosides.





Jadi, macam mana? Bersedia untuk cantik dalam masa yang singkat?
Wasap sahaja nombor ini

Wednesday, August 14, 2019

Ceramoside

Ceramoside ni adalah satu lapisan pada permukaan kulit yang ada tekstur licin macam 'oily wax'. Dia jadi pelindung kepada kulit dari ancaman luar yang berbahaya.





Ok. Senang cakap macam ni lah. Kalau dalam bahagian kulit dalam (dermis) kita ada collagen untuk keanjalan dan kelembapan kulit, kat lapisan luar pulak ada ceramoside untuk jaga kelembapan di bahagian luar.
Apabila usia kita semakin meningkat terutamanya bila dah mula masuk 3 series, bukan kolagen je yang berkurang tau. Ceramoside ni pun turut sama 'jatuh saham'. Sebab tu kdg2 kalau perasaan semakin meningkat usia kita, macam-macam benda timbul kat permukaan kulit. Kdg2 mudah sgt jadi merah-merah macam kulit sensitif tu. Haa, ni tanda lapisan ceramide makin berkurang.
Jadi, sekarang kebanyakan negara luar dah mula trending dgn penggunaan ceramoside ni dalam skincare.
Itulah dia CERAMOSIDES!
Ceramosides ada phytoceramide atau ceramide yang diambil dari tumbuhan yang ada sama fungsi dengan ceramoside kat kulit kita. Biasanya diambil dari gandum lah.
Dan dikatakan bila consume ceramosides ni, dalam 2 minggu je dah boleh nampak kesan kulit semakin lembap dan berseri.
Haa, sesuai sangatlah untuk wanita yang rasa kulit dah kurang keanjalan dan nak naikkan balik seri wajah macam anak dara. Hihi.
Selain pakai skincare yang baik, jangan lupa consume supplement untuk kulit jugak. Barulah dapat hasil yang lebih maksimum

Berminat untuk dapatkan AG Cera
Wasap 601111983461

Keistimewaan Ceramosides

Keistimewaan Ceramosides
Sebab tu ramai yang guna kulit makin cantik dan bersih




#AGCera #AGNutrition #Ceramosides

Kencing Tak Lawas

Masalah buang air kecil juga dirujuk sebagai kesulitan untuk menyingkirkan air kencing yang disebabkan oleh Masalah mekanikal yang memerluka...