Thursday, June 25, 2020

Kenapa Perlu ambil AG Cera

KENAPA KENA MAKAN AG CERA NUTRITION BERTERUSAN?


:pushpin: Masih ramai yang belum tahu apa sebenarnya fungsi sebenar AG CERA NUTRITION kepada tubuh badan kita. Jom saya share sikit kepada anda semua.

:pushpin:Makan AG CERA NUTRITION bukan sebab nak sembuh daripada penyakit saja. Makan AG CERA NUTRITION bukan sebab hanya semata-mata kerana ada penyakit.

:pushpin:Kita kena faham, bahawa makanan adalah salah satu punca berlakunya penyakit. Adakah makanan yang kita makan hanya kita ambil sekali sahaja seumur hidup? Sudah tentu tidak kan? Untuk meneruskan hidup, manusia perlukan makanan.

:pushpin:Tetapi, adakah makanan yang kita ambil setiap hari adalah makanan yang betul-betul membekalkan nutrisi yang baik untuk tubuh badan? Cuba kita renung kembali, makanan apa yang kita makan pagi, malam tadi, semalam? Hmm, macam-macam kan?

Ya, perut memang kenyang. Hakikatnya belum tentu ia adalah sihat untuk tubuh badan. Walaupun kita rasa sedap dan kenyangnya perut.

:pushpin:Kepada mereka yang berpenyakit, kepada mereka yang sihat, setiap hari kita perlu makan. Betul tak? Jadi, apakah makanan yang ada pada hari ini untuk kita seimbangkan semula corak pemakanan yang sihat untuk tubuh badan? Mungkin ada banyak makanan tambahan yang ada di luar.

:pushpin:Tetapi, sepertimana yang kita tahu, setakat hari ini, masa ini. AG CERA NUTRITION adalah makanan ANTIOKSIDA TERBAIK DI ASIA untuk sesiapa sahaja kerana ia membekalkan nutrisi yang lengkap kepada tubuh badan kita. Cuba kita renung kembali,

:white_check_mark:Adakah kita makan AG CERA NUTRITION hanya untuk sihatkan Tubuh badan sekali sahaja?
:white_check_mark:Adakah Setelah sembuh dari Penyakit, kita mula abaikan AG CERA NUTRITION
:white_check_mark:Adakah kita yakin, penyakit tidak datang lagi dengan keadaan sekarang?


:white_check_mark:Ya, betul tu. Ramai yang mengeluh, cakap AG CERA NUTRITION mahal!! Tetapi, bila anda jatuh sakit, AG CERA NUTRITION yang mahal ni sudah jadi murah pada anda. Berapa pun harga anda sanggup bayar kan? Betapa mahalnya kesihatan anda, betapa murahnya AG CERA NUTRITION pada ketika Itu. Berapa ramai yang betul-betul menilai kesihatan tubuh badan kita adalah jauh lebih bernilai daripada wang ringgit?

:white_check_mark:Bila dah jatuh sakit, cakap apa saja penawar dan berapa nilainya pun anda sanggup untuk bayar. Biasalah tu, bila dah sakit baru sedar.

:white_check_mark:Jadi, saya hanya nak bagitahu kepada anda semua, teruskanlah mengambil makanan yang sihat ini (AG CERA NUTRITION) untuk tubuh badan anda, kerana risiko berpenyakit bukan hanya sekali atau sehari. Setiap hari kita terdedah dengan penyakit melalui pelbagai cabaran pada zaman ini.

Kerana agcera sesuai untuk semua peringkat umur


Berminat
www.wasap.my/6011119834611/Agcera

:revolving_heart

SAYANGILAH KESIHATAN TUBUH BADAN ANDA:revolving_hearts::revolving_hearts:

SIHAT ITU JUGA ADALAH REZEKI:revolving_hearts:


"Kenyang Perut Suka Hati
Sakit Perut Susah Hati"

Look Better, Feel Better, Live Better



Antara Maklum balas pengguna AG Cera














1 comment:

Kencing Tak Lawas

Masalah buang air kecil juga dirujuk sebagai kesulitan untuk menyingkirkan air kencing yang disebabkan oleh Masalah mekanikal yang memerluka...